Medewerkers Financiën en Control aan het woord

Gepubliceerd op:
4 mei 2021

Benieuwd naar de ervaringen van financieel adviseurs bij RVO die jou voor zijn gegaan? Lees de verhalen van F&C medewerkers die je meenemen in de dagelijkse praktijk van onze financiële functies.

Ervaringen van financieel adviseurs

Medewerker administratie bij cluster Crediteuren: "Gewerkte uren van extern personeel moeten overeenkomen met de gefactureerde uren, anders kunnen wij niet uitbetalen. Dit is helaas niet altijd het geval. Wij nemen dan contact op met de medewerker en/of het uitzendbureau."

Senior adviseur Financiën & Control: "Ik bereken onder andere de offertetarieven die ministeries betalen voor de opdrachten die RVO voor hen uitvoert. We berekenen de tarieven voor meer dan 600 regelingen."

Medewerker administratie bij Financieel Dienstencentrum: "Tijdschrijven is belangrijk voor de verantwoording en interne sturing binnen RVO. De uren die wij schrijven worden in rekening gebracht bij de ministeries waarvoor wij opdrachten uitvoeren."

Adviseur Financiën & Control: "Je weet dat de cijfers die jij berekent de bedrijfsvoering van de organisatie beïnvloeden. En dat ze voorspelbaar maken welke acties de organisatie moet nemen en wanneer."

Financieel specialist en coördinator: "Eigenlijk maken wij het voor managers, financieel medewerkers en inkopers makkelijk om te zien hoe het er financieel voor staat. We helpen ze bij het behalen van hun plannen en resultaten."

Coördinator Financiën & Control: "Door slim organiseren, goed samenwerken en elkaar goed informeren ontstaan sneller producten. Als je aanstuurt moet je kijken waar mensen warm voor lopen. Hoe je ze kunt inzetten op hun talent en plezier."

Benieuwd naar andere verhalen van financieel specialisten bij de Rijksoverheid? Lees onze E-magazines 'Financieel specialist bij de Rijksoverheid'.

Vragen?

Neem contact op met het Servicepunt Werken. Dat kan via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?