Regelhulpen

Gepubliceerd op:
19 september 2022

Een Regelhulp helpt ondernemers hun weg te vinden in het woud aan wetten en regels dat op ze afkomt. Welke specifieke kansen en verplichtingen zijn er? Wat moeten ze doen? Waar kunnen ze voordeel behalen? Hoe doen ze zaken in het buitenland? Het Kenniscentrum Regelhulpen ontwikkelt Regelhulpen voor overheidsorganisaties en hun doelgroep. Een Regelhulp speelt eenvoudig en snel in op de actualiteit zoals de coronacrisis of de Brexit. Als er haast geboden is, kan een Regelhulp binnen een maand live staan.

Kenniscentrum Regelhulpen

Bij het Kenniscentrum Regelhulpen hebben we al ruim 40 Regelhulpen ontwikkeld. Onze experts helpen uw (overheids)organisatie graag om wet- en regelgeving eenvoudig, helder en toegankelijk te maken voor ondernemers.

Hoe helpen we uw organisatie?

Voordat we aan de slag gaan, voeren we altijd eerst een oriënterend gesprek en doen we een quick scan. Hiermee brengen we de wensen, verwachtingen en beleidscapaciteit in kaart, bepalen we de haalbaarheid en doen we een voorstel voor onze rol.

Vaak overstijgt het onderwerp van de regelhulp de ministeriële grenzen, of pakken verschillende ministeries een onderwerp op zonder dat ze het van elkaar weten. Geen probleem. Dat lossen we op. Wij slaan we een brug tussen alle betrokken ministeries en uitvoeringsorganisaties.

We doen er alles aan om een Regelhulp succesvol te ontwikkelen en in gebruik te nemen. We sturen het bureau aan dat de Regelhulp maakt, we doen de projectleiding, we organiseren gebruikerstests en nemen de Regelhulp in beheer. We ontzorgen onze opdrachtgevers en streven daarbij naar excellente dienstverlening.

Benieuwd welke Regelhulpen er zijn? Bekijk het overzicht van alle Regelhulpen

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de video:

Meer weten?

Is uw organisatie geïnteresseerd in een Regelhulp?

info@regelhulpenvoorbedrijven.nl
088-0424230

Bent u tevreden over deze pagina?