Solliciteren en werken bij RVO tijdens de coronamaatregelen

Gepubliceerd op:
19 januari 2021
Laatst gecontroleerd op:
20 januari 2021

De coronamaatregelen hebben invloed op het sollicitatieproces en het werken bij RVO.

Sollicitatieprocedure

Wat kan je verwachten?

  • Na het versturen van je sollicitatie via Werken voor Nederland ontvang je binnen 2 weken na de sluitingsdatum van de vacature een bericht.
  • Als je door de briefselectie komt, plannen we een sollicitatiegesprek met jou in. Dit gesprek vindt plaats op locatie of via videobellen. Dit kan per vacature verschillen en doen we in overleg met jou.
  • De tweede sollicitatieronde vindt bij voorkeur digitaal plaats. Mocht de contactpersoon het noodzakelijk vinden om je op kantoor te zien, dan organiseren we dit in overleg met jou.

Aan de slag!

Op je eerste werkdag maak je een afspraak op kantoor. Hier haal je jouw laptop, telefoon en inwerkprogramma op.

Bij RVO werken we volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Dit betekent dat zolang de Rijksoverheid dit voorschrijft we in principe thuiswerken. Op kantoor werken kan bij uitzondering in bepaalde omstandigheden. Overleg dit met je leidinggevende.

Heb je ergonomische ondersteuning nodig bij het thuiswerken? Vraag dan aan je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn.

Overleggen doen we telefonisch of via videobellen. Om met elkaar verbonden te blijven organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Van inhoudelijke webinars tot digitale pubquizzen. Juist nu vinden we dit extra belangrijk.

Ervaringen van anderen

Benieuwd hoe een van jouw voorgangers de sollicitatieprocedure en het starten bij RVO in coronatijd heeft ervaren? Lees dan de ervaringen van Ilse Cox en Kavita Hira.

Vragen?

Neem contact op met het Servicepunt Werken. Dat kan via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?