Medewerkers aan het woord | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers houden zich dagelijks bezig met de ambities van ondernemend Nederland. En daarbij is geen dag hetzelfde.

Lees hier hun verhalen en ontdek wat jij bij ons kunt doen.

Verhalen van onze medewerkers

Coördinator van het cluster financieel analisten: "Door slim organiseren, goed samenwerken en elkaar goed informeren ontstaan sneller producten. Als je aanstuurt moet je kijken waar mensen warm voor lopen. Hoe je ze kunt inzetten op hun talent en plezier."

Adviseur Financiën & Control: "Ik ben betrokken vanaf het aanmaken van een project tot aan het sturen van de rekening naar een opdrachtgever."

Financieel specialist en coördinator team Business Intelligence & Data: "Voor mij is de combinatie van ICT en financiën een passie. Werken met cijfers zit in mijn bloed."

Teammanager tijdens coronacrisis: "Het is nu veel belangrijker geworden om mensgericht leiding te geven. Goed kunnen luisteren en een empathisch vermogen zijn hierbij essentieel."

Adviseur Stedelijke Ontwikkeling en Leefbaarheid: "Het is enorm veelzijdig. Ik ben een spin in het web tussen gemeenten, experts en het ministerie van Binnenlandse Zaken."

Registeraccountant: "Als het om inhoudelijke vraagstukken gaat dan neem ik geen blad voor mijn mond. Van mij wordt een kritische, onafhankelijke blik verwacht."

Bestuursrechtelijke handhaver: "Natuurbescherming en vooral ‘wildlife crime’ gaat mij aan het hart. Na mijn studie wist ik dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Bij RVO kreeg ik die mogelijkheid. Ik lever nu iedere dag een bijdrage aan de bescherming van dier- en plantsoorten."

Adviseur verduurzaming industrie: "Wat ik erg leuk vind, is het brede scala aan onderwerpen. Het gaat over duurzaam beton tot de energiezuinige productie van papier. Daarnaast beoordelen we pilots en demonstratieprojecten, maar ook haalbaarheidsstudies."

Senior beoordeler POP3: "Mijn hart ligt bij een schoon en duurzaam Nederland. Zo zet ik mij privé graag in voor het opruimen van afval in natuurgebieden. Het geeft mij energie dat ik hier nu ook vanuit mijn functie een steentje aan kan bijdragen."

Senior inkoper/accountmanager: "Het bevalt me prima bij RVO. Ik heb uitdagend werk, leuke collega’s, veel flexibiliteit en ruimte voor initiatief. Het is mooi om te zien dat mijn ideeën worden opgepakt en dat mijn aanpak slaagt."

Octrooiadviseur: Je komt tijdens onderzoeken veel innovaties tegen waarvan je het bestaan niet wist en die misschien ook nog niet op de markt zijn. Je bent dus up to date als het gaat om de nieuwste technologieën en krijgt af en toe alvast een blik in de toekomst.

Projectmanager: "Met onze projecten binnen het mestdomein zorgen we voor een betere, continue uitvoering van het mestbeleid. RVO helpt ondernemers om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Het uiteindelijke doel van het mestbeleid is om te zorgen voor schoon drinkwater."

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.