Informatiebulletin visserij

Gepubliceerd op:
16 december 2020
Laatst gecontroleerd op:
1 maart 2023

Ieder jaar maken wij een informatiebulletin voor de visserijsector. Hierin staan ontwikkelingen en aanpassingen van de wetten en regels voor de visserij. Deze gaan bijvoorbeeld over de aanlandplicht en de quota. U leest hierin ook wat dit voor u betekent.

Wij sturen informatiebulletins niet meer naar u toe. U kunt de bulletins en sommige formulieren die u nodig heeft voor uw aanvraag hier downloaden. De contingenten en de vergunningen ontvangt u wel via de post.

We horen graag uw mening

Samen maken we het Informatiebulletin elk jaar mooier. Heeft u opmerkingen of suggesties voor volgende edities van het Informatiebulletin visserij? Dan horen we deze graag. Laat ons weten wat u ervan vindt door onderaan deze pagina op Geef uw mening te klikken.

Informatiebulletin december 2022

Hieronder downloadt u het Informatiebulletin visserij december 2022. Ook vindt u hier de uitzonderingen op de aanlandplicht in 2023.

Aanvullende informatie zeebaars en doornhaai 2023

We weten nu meer over het vissen op zeebaars en doornhaai. Daarom leggen we graag alle maatregelen voor het vissen op zeebaars aan u uit. Bijvoorbeeld wanneer u mag vissen op zeebaars en hoeveel u mag aanlanden. Ook is er een speciale voorwaarde voor de doornhaai bijgekomen.

Gewijzigde vangstmogelijkheden - maart 2023

Inmiddels zijn de vangstmogelijkheden voor de met het Verenigd Koninkrijk gedeelde bestanden ook bekend. En is op 1 maart 2023 de wijziging van de Uitvoeringsregeling zeevisserij gepubliceerd. Hierdoor zijn de bijlagen 1, 2 en 3 van het Informatiebulletin visserij – december 2022 niet meer actueel. U vindt de nieuwe cijfers hieronder.

Eerdere edities

U vindt hier de eerdere edities van het Informatiebulletin visserij, vanaf 2020.

Vragen over informatiebulletin visserij?

Neem contact met ons op

In opdracht van:
  • Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Bent u tevreden over deze pagina?