Hulp van de ambassade in Frankrijk

Gepubliceerd op:
9 september 2020

Als u al succesvol zakendoet in Frankrijk, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp te krijgen van mensen die in Frankrijk wonen en werken. De medewerkers op de ambassade in Parijs en bij de Netherlands Business Support Offices (NBSO's) in Lyon en Nantes staan voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

 

Ziet u kansen op de Franse markt? Het economisch netwerk van de Nederlandse ambassade in Frankrijk staat voor u klaar. Zij adviseren u over diverse sectoren en organiseren handels- en innovatiemissies, beursdeelnames en evenementen.

 

Heeft u als Nederlandse ondernemer praktische hulp nodig bij uw activiteiten in Frankrijk? Het team Economisch Beleid en Ondernemen helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen en het leggen van contacten.

Innovatie Parade Parijs

Wilt u met uw innovatieve ontwikkelingen, producten of diensten de Franse markt verkennen? Het innovatie attaché netwerk signaleert kansen en helpt u op weg.

Het landbouwteam helpt door uw vragen te beantwoorden over visserij, natuur, voedselverwerking en distributie. Ook zetten zij zich in voor de Nederlandse agrarische belangen in Frankrijk.

Wilt u zakendoen in de West-Franse regio’s Bretagne (Rennes), Pays de la Loire (Nantes), Nouvelle-Aquitaine (Bordeaux) en Occitanië (Toulouse)? Het Nederlandse handelskantoor NBSO Nantes helpt u op weg.

 

Wilt u zakendoen in de Zuid-Franse regio's rond Grenoble, Nice, Marseille en Montpellier? Het Nederlandse handelskantoor NBSO Lyon helpt u op weg.

 

Bent u een Nederlandse start-up of scale-up en wilt u in Frankrijk voet aan de grond krijgen? Neem contact op met de Start-up Liaison in Parijs met vragen over uw internationale plannen en kansen in Frankrijk.

Dit team op de Nederlandse ambassade in Parijs helpt u met informatie over actuele ontwikkelingen in Frankrijk. Bijvoorbeeld op het gebied van transportbeleid, slimme en duurzame mobiliteit, milieu, klimaat en circulaire economie.

Werkzaam in de creatieve sector met ambities in Frankrijk? Het Atelier Néerlandais (AN) biedt u informatie en contactmogelijkheden. Het AN is een ledenvereniging en maakt organisatorisch deel uit van de Nederlandse ambassade in Parijs.

Hulp nodig bij uw zaken in Frankrijk?

De economische experts ter plaatse helpen u graag verder!
 

T: +33 1 40 62 33 25
E: par-ea@minbuza.nl

Ons netwerk in Frankrijk

Via ons netwerk in Frankrijk  helpen wij u succesvol te ondernemen over de grens. Dit buitenlandnetwerk  helpt u bij het vinden van zakenpartners, investeringen, onderzoek en samenwerking.’

Bent u tevreden over deze pagina?