Service menu right

Bezwaar maken

Bent u het niet eens met een beslissing die wij hebben genomen over een door u ingediende aanvraag? Dan kunt u bij ons een bezwaarschrift indienen.

Stel, u bent het niet eens met een beslissing die wij hebben genomen over bijvoorbeeld uw subsidieaanvraag, of een beslissing aan iemand anders waarbij u rechtstreeks betrokken bent. Of u bent het niet eens met de manier waarop wij de meldingen of wijzigingen die u heeft doorgegeven, hebben afgehandeld. Dan kunt u hiertegen bezwaar maken.

Dit kunt u op 2 manieren doen: digitaal of schriftelijk. Wilt u weten hoe u digitaal bezwaar kunt indienen? Kijk dan wat er over bezwaar indienen in uw besluit staat.

Bezwaar tegen besluit RVO

Een bezwaarschrift indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kan zowel schriftelijk als digitaal. Een bezwaarschrift digitaal indienen is zowel voor u als voor ons gemakkelijk en snel. OpĀ mijn.rvo.nl leest u hoe u dit doet.

Let op: Wij accepteren geen bezwaarschriften via e-mail of via ons contactformulier.

Bezwaar tegen besluit Octrooicentrum

Wilt u bezwaar maken tegen een besluit van Octrooicentrum Nederland, onderdeel van RVO? Bekijk dan de pagina Bezwaar maken besluit Octrooicentrum.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *