Na uw opgave

Gepubliceerd op:
12 oktober 2020
Laatst gecontroleerd op:
19 juli 2023

U heeft de Gecombineerde opgave gedaan. Wij controleren of uw opgave compleet en op tijd is. Wat doen wij nog meer?

Controle van uw subsidie

Heeft u zich aangemeld voor een subsidie van het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) of deze aangevraagd? Dan kijken wij of uw aanmelding of aanvraag voldoet aan de voorwaarden. En controleren wij uw percelen op grondgebruik en topografische grenzen. Hiervoor voeren we verschillende controles uit.

Het Areaal Monitoring Systeem (AMS) is een systeem waarmee we landbouwactiviteiten op percelen kunnen volgen met satellietbeelden. Bijvoorbeeld welke (vang)gewassen er groeien en opkomen. Klopt iets niet? Dan laten wij dat op tijd weten voordat u in oktober uw definitieve aanvraag doet. In 2023 zetten we het AMS alleen in voor het volgen van uw landbouwactiviteiten voor de basispremie. Meer informatie leest u op Areaal Monitoring Systeem (AMS).

In 2023 controleren we ook of u zich houdt aan de conditionaliteiten. Meer informatie leest u op Conditionaliteiten GLB 2023.

Controle regels mestbeleid

Wij controleren ook of u zich houdt aan de regels van het mestbeleid. Meer informatie hierover vindt u op Controle en handhaving.

Wat doen wij met uw gegevens?

In de Gecombineerde opgave stellen wij u veel vragen. Bent u benieuwd wat wij doen met uw antwoorden? U vindt het op Wat doen wij met uw gegevens?

In opdracht van:
  • Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Bent u tevreden over deze pagina?