Wat kun jij doen bij ons? | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Wat kun jij doen bij ons?

24-03-2021

Kansen voor Nederland, kansen voor jou. Ons werkterrein is zo breed, dat we voor iedereen mogelijkheden hebben.

Onze adviseurs werken aan nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Op het snijvlak van beleid en uitvoering en in uiteenlopende verbanden: van Europa tot aan publiek-private samenwerkingen of als resultaatgerichte partner van ministeries.

Het verhaal van RVO

De video 'Het verhaal van RVO' laat zien waar onze medewerkers iedere dag hard aan werken. We dragen ons steentje bij aan duurzame ontwikkelingsdoelen en zoeken met elkaar de beste oplossingen voor klanten, opdrachtgevers en netwerkpartners.

Samen werken aan het beste resultaat

Beoordelaars nemen subsidieaanvragen in uiteenlopende sectoren inhoudelijk en financieel onder de loep en helpen ondernemend Nederland om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de enorme inkoopkracht van de Rijksoverheid maximaal, ook om daarmee maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van onze directie Klant, Advies en Informatie (KAI) staan iedereen te woord die vragen heeft. Deze komen bij KAI binnen per telefoon, mail of via sociale media. En natuurlijk letten onze handhavingsmedewerkers scherp op het juiste gebruik van regelingen.

Om al deze taken mogelijk te maken, verzetten we achter de schermen veel werk. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden onze digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken onder andere wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites om voorlichting te geven.

Met andere woorden: wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie alle kanten op.

Elke ondernemer heeft het recht op een klantgerichte dienstverlening. Daar maakt RVO elke dag werk van! – Marjan Bakker, Directeur Klant, Advies en Informatie

Kennis delen

Onze grootste kracht is de combinatie van verschillende expertises. De verbinding tussen onze mensen is essentieel. Door elkaar op te zoeken en ideeën uit te wisselen ontstaan nieuwe inzichten en mogelijkheden. Deze zetten we graag in om ondernemers, beleidsmakers en onszelf verder te helpen.

Wij zijn een lerende organisatie, met veel aandacht voor leren en talentontwikkeling. Dat zie je terug in onze ruime opleidingsmogelijkheden. We stimuleren je om daar zoveel mogelijk gebruik van te maken. Daarnaast mag je bij ons ongeveer 20% van je werktijd besteden aan zaken die buiten je rechtstreekse takenpakket liggen. Zo kun je tijdelijk bij een andere afdeling aan de slag gaan, deelnemen aan projecten of samen met collega’s nieuwe ideeën uitwerken. Zo leer je over grenzen heen te kijken. Goed voor jou en goed voor ondernemend Nederland.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.