Gesloten voor aanvragen

Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI-transport)

Gepubliceerd op:
15 juni 2017
Laatst gecontroleerd op:
19 januari 2024

DKTI-transport stimuleert emissiearme en emissievrije transportoplossingen. Binnen DKTI-transport doen organisaties kennis op met zero-emissie vrachtwagens, transportmiddelen en mobiele werktuigen.

Budget en looptijd

Startdatum:
maandag 22 maart 2021
Einddatum:
woensdag 5 april 2023
Totaal budget:
€ 36.620.000

Op dit moment is een deel van de gegunde DKTI-projecten nog in uitvoering (edities 2017, 2019 en 2021). Informatie over deze projecten, met geleerde lessen en ervaringen, leest u terug via het DKTI-projectenoverzicht. In het DKTI-magazine vindt u overzichten van de projecten en bestede budgetten.

Regelingen

Resultaten uit DKTI-projecten kunnen op grotere schaal worden toegepast. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van instrumenten zoals het Nationaal Groeifonds, topsectoren en subsidieregelingen:

Verplichtingen

Ontving u subsidie voor een project voor DKTI-transport? Dan zijn daar verplichtingen aan verbonden. Wat deze zijn en wat u na uw aanvraag kunt verwachten, leest u op Voortgang en afronding van DKTI-projecten.

DKTI-projectenoverzicht

DKTI-transport heeft bijgedragen aan 135 projecten met verschillende innovaties in voertuigen, tank- en laadinfrastructuur en duurzame technieken. Meer informatie over deze projecten vindt u in het DKTI-projectenoverzicht.

Bent u tevreden over deze pagina?