Octrooibibliotheek

Laatst gecontroleerd op:
22 februari 2024
Gepubliceerd op:
25 januari 2024

De octrooibibliotheek is een verzameling informatiebestanden over octrooien en over andere intellectuele eigendomsrechten.

Informatiebestanden in 5 categorieën

De Industriële Eigendom is een digitale wekelijkse uitgave met informatie over ingeschreven aangevraagde of verleende octrooien, topografieën van halfgeleiderproducten en aanvullende beschermingscertificaten. Het blad bevat ook wijzigingen van de voorafgaande week in het Octrooiregister.

Het Bijblad bij De Industriële Eigendom is een digitale kwartaaluitgave met officiële mededelingen en andere octrooigerelateerde actualiteiten, waaronder behandeling van octrooirechtszaken.

Administratie achter laptop

In de octrooirapporten vergelijken onze statistici, in opdracht van overheidsinstanties, op basis van octrooistatistiek de positie van Nederland met die van andere landen.

Catalogus NL Octrooicentrum

Dit is een juridische collectie over intellectueel eigendom (vanaf circa 1850-heden). In de catalogus kunt u zien welke publicaties (boeken, tijdschriften, jaarverslagen, cd’s, dvd’s etc.) in ons bezit zijn. U vindt hier geen afzonderlijke tijdschriftartikelen. Voor inzage van publicaties kunt u een e-mail sturen naar: informatie.centraal@rvo.nl.

Vragen over octrooien?

Bel 088 042 40 02

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?