Overzicht voor kalverhouders

Gepubliceerd op:
8 februari 2024
Laatst gecontroleerd op:
22 april 2024

Als kalverhouder heeft u veel met ons te maken. Daarom hebben wij de belangrijkste informatie voor u verzameld. U ziet welke regels voor u gelden, maar ook welke kansen wij bieden. Zo is uw bedrijf altijd klaar voor de toekomst.

Actueel

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hieronder vindt u actuele veranderingen. Kijk welke regels nieuw zijn in 2024. Of bekijk de belangrijke datums voor u in de jaarkalender.

Laat u inspireren

Voor veel investeringen in uw bedrijf kunt u subsidie krijgen. Of u betaalt minder belasting. Denk aan maatregelen waardoor u minder energie gebruikt. Zoals luchtkoeling of ledverlichting voor uw stallen.

Gezonde dieren

Gezonde dieren zijn de basis van een gezond bedrijf. Samen kunnen wij dierziekten voorkomen. Welke welzijnseisen zijn er voor kalveren? Hoe gaat u veilig om met antibiotica? Wij zetten het voor u op een rij. 

Regels voor kalverhouders

Als kalverhouder heeft u met verschillende wetgeving te maken. U meldt en merkt uw runderen, en verplaatst ze volgens de regels. En uw dieren produceren mest, die u misschien wilt afvoeren. 

Bent u tevreden over deze pagina?