Financiering voor ondernemers | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Financiering voor ondernemers

Als ondernemer heeft u geld nodig om uw plannen te realiseren. Maar hoe vindt u de weg in de vele mogelijkheden die er zijn? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt u bij uw ambities. Dit doen we met financiering, advies en netwerken.

Financiering voor elke bedrijfsfase

Bent u starter of wilt u uitbreiden, denkt u aan een overname of heeft u internationale ambities? RVO is er voor alle bedrijven. In welke fase uw bedrijf zich ook bevindt, wij bieden u ondersteuning met financiering, subsidies en fiscale voordelen. Raadpleeg alle mogelijkheden in onze subsidiewijzer.
U vindt hier de subsidies en financieringen die wij namens diverse opdrachtgevers aanbieden. Andere mogelijkheden staan op deze pagina bij 'Kijk ook hier'.

Advies

Voor advies over financiering op maat kunt u terecht bij de Adviseurs Financiering van RVO. Samen met u kijken ze wat de beste mogelijkheden zijn voor de financiering van uw bedrijf. Onze afdeling Klantcontact kan u met een adviseur doorverbinden.

Netwerken

Wilt u zakendoen in het buitenland en bent u op zoek naar informatie over buitenlandse markten? Zoekt u betrouwbare agenten of distributeurs? Of zoekt u partners om uw product verder te ontwikkelen? Het wereldwijde buitenlandnetwerk van RVO kan u hierbij helpen.

Bijeenkomsten

Kijk in onze evenementenkalender voor al onze bijeenkomsten.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.