Net op zee - Hollandse Kust (west Beta) - Integrale Effectenanalyse

Gepubliceerd op:
10 mei 2021
Laatst gecontroleerd op:
2 februari 2021

Op deze pagina vindt u de documenten van dit project - Integrale Effectenanalyse. Voor algemene informatie over dit project kijkt u op: Net op zee - Hollandse Kust (west Beta).

Tip: lees eerst hoe u overzicht bewaart in grote bestanden.

Integrale Effectenanalyse

Van 10 februari tot en met 9 maart 2020 was het mogelijk om een reactie te geven op de Integrale effectenanalyse (IEA) en het onderliggende milieueffectrapport deel 1 (MER) van het project Net op zee Hollandse Kust (west Beta). Op donderdag 13 februari 2020 is er in Wijk aan Zee een inloopbijeenkomst over de IEA georganiseerd. Deze inloopbijeenkomst is druk bezocht. Tijdens deze bijeenkomst konden bezoekers ook een mondelinge reactie geven op de IEA. De reactiebundel met alle reacties op de IEA kunt u hieronder vinden.

De interactieve versie van de Integrale Effectenanalyse (IEA) is nog beschikbaar. Het milieueffectrapport deel 1 (MER) vindt u, samen met de andere stukken op Net op zee - Hollandse Kust (west Beta) - fase 1.

Toegankelijkheidseisen (pdf's)

Wij streven ernaar om onze eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over onze toegankelijkheid? Neem dan contact op via toegankelijkheid@rvo.nl.

Bureau Energieprojecten

Bel 070 379 89 79

bureauenergieprojecten@minezk.nl

Bent u tevreden over deze pagina?