Service menu right

Zakelijke kansen in Australië

Interessante sectoren in Australië zijn: agro en food, tuinbouw, water, olie en gas, duurzame energie, gezondheidszorg en medische technologie, e-commerce, bouw en infrastructuur.

Onze informatie is met zorg samengesteld, maar houdt nog geen rekening met de volledige impact van de coronacrisis. Wanneer we meer informatie hebben, passen wij de tekst aan. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Australië heeft een snel groeiende bevolking. Hierdoor is het land bezig een inhaalslag te maken op het gebied van infrastructuur, (agro)logistiek en duurzame stedelijke ontwikkeling. Zo wordt in het westen van Sydney de komende jaren een nieuw vliegveld gebouwd, met daaromheen een nieuwe stad. In deze stad komen woningen en een technische universiteit. In de stad wordt ook een groot zakelijk gebied ontwikkeld, wat met name bedoeld is voor mensen die werkzaam zijn in de defensie en luchtvaart.

  Aanbestedingen en subsidies

  Kansrijke aanbestedingen

  Internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Verenigde Naties geven jaarlijks miljarden euro's aan projecten uit. Uit deze projecten komen veel opdrachten. Hier liggen ook zakelijke kansen voor u. Internationale aanbestedingen kunt u bekijken via de volgende bronnen:

  Bekijk voor meer informatie ook onze pagina over internationale organisaties.

  Subsidies en financiering

  Heeft u financiering nodig voor uw bedrijf om de grens over te gaan? Rijksdienst voor Ondernemend Nederland helpt u graag uw financiering rond te krijgen.

  In de subsidie- en financieringswijzer vindt u alle subsidies en regelingen die openstaan voor het indienen van een aanvraag. Door aan te geven wie u bent en waarnaar u op zoek bent, krijgt u een subsidieoverzicht op maat. Wij voeren deze subsidies en financieringsregelingen uit in opdracht van diverse Nederlandse ministeries en de Europese Commissie.

  Twijfelt u over welke financiering bij u past? Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste financiering, ook buiten RVO.

  Marktrapporten met kansrijke sectoren

  RVO en het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

  Bent u tevreden over deze pagina?

  Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
  U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
  Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
  Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
  De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.