Open voor aanvragen

WBSO: Na uw aanvraag

Gepubliceerd op:
11 september 2015
Laatst gecontroleerd op:
13 oktober 2023

Blijkt dat uw WBSO-aanvraag aan de voorwaarden voldoet? Dan ontvangt u een S&O-verklaring met uw fiscale voordeel. Op deze pagina leest u de stappen na uw aanvraag. Zo weet u wat wij van u verwachten, en wat u van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kunt verwachten.

De stappen na uw WBSO-aanvraag

Hieronder staat beschreven wat u kunt verwachten na uw WBSO-aanvraag.

Digitale communicatie

Berichtenbox

Heeft u een Berichtenbox aangevraagd voor al uw overheidsberichten? Dan sturen we ook beschikkingen naar uw Berichtenbox. Alle berichten vindt u ook in het aanvraagportaal.

Aanvraagportaal

Informatie over het S&O-uurloon ontvangt u digitaal via het aanvraagportaal. Wij sturen u een (notificatie) e-mail vanaf 'noreply@rvo.nl' als er een bericht voor u klaarstaat in het portaal. Markeer deze e-mails, zodat ze niet in uw spambox terechtkomen. Houd ook uw mailbox in de gaten. We raden u aan om meerdere medewerkers toegang te geven tot het e-mailadres waarmee u de aanvraag indient.

U kunt vragen van RVO online beantwoorden en uw aanvraag inzien en beheren. Dit doet u in het aanvraagportaal bij 'Mijn aanvragen'. Klik bij uw taken (rechtsboven) op 'Verzoek aanvullende informatie' om de vragen te beantwoorden.

Een handige checklist met tips en aandachtspunten die u helpen bij de verplichtingen na uw WBSO-aanvraag vindt u in de publicatie 'Een WBSO-aanvraag en dan...' op de pagina publicaties WBSO.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?