Informatiebijeenkomsten energieprojecten Zeeland

Laatst gecontroleerd op:
15 augustus 2023
Gepubliceerd op:
10 november 2023

Voor diverse projecten in Zeeland zijn 28 en 29 november 2023 informatiebijeenkomsten omdat deze projecten een nieuwe stap maken in de projectprocedure. U bent van harte welkom om op deze bijeenkomsten vragen te stellen en bij de diverse stands informatie te krijgen over het project en de procedure. 

Informatiebijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • dinsdag 28 november 2023, De Stenge, Stengeplein 1 in Heinkenszand

  • woensdag 29 november 2023, C03 Campus, Zeelandlaan 2 in Terneuzen

Projectexperts zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Er is geen plenair deel met presentaties of toelichtingen. U kunt vrij in- en uitlopen op ieder moment tussen 19:00 en 21:00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

De energieprojecten

De energiepojecten in Zeeland staan op deze bijeenkomsten centraal. Voor de volgende projecten liggen op dit moment documenten ter inzage waarop u kunt reageren:

Naast deze projecten vindt u ook relevante informatie over andere energieprojecten in de regio, zoals het Hoogspanningsstation omgeving Sloegebied en kernenergie.

Webinar 380 kV Zeeuws-Vlaanderen

Wilt u al eerder meer informatie over de 380 kV Hoogspanningsverbinding Zeeuws-Vlaanderen? Op donderdag 23 november 19:30 uur organiseert TenneT een webinar over 380 kV Zeeuws-Vlaanderen.

Toegankelijkheidseisen (pdf’s)

Wij streven ernaar om onze eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over onze toegankelijkheid? Neem dan contact op via toegankelijkheid@rvo.nl.

Contact Bureau Energieprojecten

Bel 070 379 89 79
bureauenergieprojecten@minezk.nl

Bent u tevreden over deze pagina?