Bidbook Olympische Spelen 2024

Gepubliceerd op:
26 augustus 2020
Laatst gecontroleerd op:
13 december 2021

In 2024 vinden de Olympische Spelen in Parijs plaats. Dit enorme evenement biedt volop kansen voor Nederlandse bedrijven. De Nederlandse ambassade in Parijs en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpen ondernemers om deze kansen goed te benutten. Onder andere met een bidbook, waarin Nederlandse bedrijven zich aan de Franse markt kunnen presenteren.

Dit bidbook zal de komende jaren regelmatig gepromoot worden door RVO en door de Nederlandse ambassade. Ook bij eventuele (digitale) missies.

Waarom meedoen?

De voorbereidingen van de Olympische Spelen van 2024 zijn in volle gang. De Franse organisatie is daarbij nadrukkelijk op zoek naar partijen die bijdragen met innovatieve en duurzame oplossingen. Wilt u één van die partijen zijn? Zorg dan dat u zichtbaar bent. Het bidbook is hiervoor dé manier.

Inschrijven

Wilt u meedoen? Vul dan dit formulier in. Daarin vragen we u onder andere om een korte en krachtige omschrijving van uw bedrijfsprofiel in het Engels en in het Frans. Wat doet uw bedrijf precies? En vooral: wat heeft uw bedrijf te bieden aan potentiële partners in Frankrijk? Inschrijven doet u bij voorkeur vóór 5 september. Deelname is kosteloos.

Uw inzending wordt vervolgens verwerkt door het communicatie- en ontwerpbureau OSAGE. OSAGE ondersteunt RVO bij het ontwikkelen van het bidbook. zij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. De informatie die u stuurt zal alleen voor dit bidbook gebruikt worden.

Meer informatie

Heeft u vragen over het formulier bij de inschrijving? Neem dan contact op met:

Valentijn Kattemölle
T: 030 284 0810
E: valentijn@osage.nl

Met algemene vragen over het bidbook, of kansen rondom de Olympische Spelen, kunt u terecht bij:

Barbara Staals, Programmamanager RVO
T: 06 2141 2937
E: sport@rvo.nl

Vragen over ondernemen in Frankrijk?

Onze adviseurs helpen u graag verder.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?